websikehealthcheck

Cukorbetegség

 

A diabétesz ma már népbetegség…

A cukorbetegség olyan anyagcsere zavarral járó betegség, aminek a hátterében részleges vagy teljes inzulinhiány áll. A szervezet egyes sejtjei nem képesek a szőlőcukrot felvenni, hasznosítani a vérből.

A leggyakoribb tünetek: acetonszagú lehelet, szomjúság, szapora légzés, hányás, hányinger, fogyás, gyakori fertőzés, fokozott vizeletkiválasztás, látás romlás, lassú sebgyógyulás…

Nem tanácsos félvállról venni, ha fennáll a cukorbetegség gyanúja, ugyanis később akár komoly szövődményeket, például látásromlást, bőrproblémákat (kiütés,lábszár fekély), vesekárosodást, szív és érrendszeri betegségeket, csontritkulást, idegkárosodás, vagy akár végtagsérülés-elhalást is okozhat.

 

 

Bemer terápiával kezelhető a cukorbetegség - Némann Gáborné Magdi, természetgyógyász

Bemer terápiával kezelhető a cukorbetegség - Némann Gáborné Magdi, természetgyógyász

“Segítség, cukorbeteg vagyok!”

Ha megvan a diagnózis, akkor sem kell elkeseredni, a diabétesz ugyanis jól “karbantartható” a megfelelő odafigyeléssel és szabályok betartásával.

Akár 1-es, akár 2-es típusú cukorbetegségről van szó, diétával, antidiabetikumokkal, inzulinnal és a megfelelő életmódbeli változtatásokkal kezelhető vagy akár vissza is fordítható.

A hagyományos orvosi terápia kiegészítéseként szoktam ajánlani a Bemer terápiát és a különféle gyógyteák is segíthetnek. Ehhez kiváló alapanyag a csalán, a gyermekláncfű gyökér, az orbáncfű, a feketeáfonyalevél, vagy a katangkórógyökér.

 

Érdekel, milyen alternatív gyógymód tudna segíteni?

Kérj időpontot egy állapotfelmérésre, hogy megnézzük, milyen terápiával tudnám leginkább segíteni, hogy fájdalom nélkül visszatérhess a megszokott életviteledhez!

Némann Gáborné - természetgyógyász - Vác - alternatív gyógymódok

Némann Gáborné Magdi
természetgyógyász