websikehealthcheck

Remove

Az idegrendszer feladata a környezethez való alkalmazkodás és a szervezet munkájának összehangolt működése.

Az idegrendszer működésének eredménye a látás, a hallás, a szaglás, az egyensúlyérzékelés, az ízérzékelés és a bőr – és izomérzékelés is. Mindezek mellett a mozgás, a teljes anyagcsere, a szívműködés és a hormonális rendszer is idegrendszeri összeköttetések alapján működő rendszerek. Az idegrendszer alaki és működési egysége a neuron, vagy idegsejt, mely működése szerint lehet érző, mozgató és asszociációs (összekapcsoló) neuron. Az idegrendszer által érzékelt ingerekre a test reflexekkel reagál. Ezek a válaszreakciók lehetnek izomeredetűek, illetve bőreredetűek.

A bénulás egy izom vagy egy izomcsoport működésképtelenségét jelenti. Az érintett testrész teljesen érzéketlenné is válhat. Ennek a folyamatnak természetesen vannak különböző fokozatai – zsibbadás, érzéketlenség, erőtlenség.
Okai lehetnek:

  • izombetegségek
  • idegrendszeri betegségek
  • gyermekbénulás
  • baleseti sérülések
  • szülés közbeni sérülések
  • súlyos lelki problémák

A legújabb kutatások szerint az agy által kiadott parancs megvalósításához a szervezet addig a pontig használja az idegpályákat, amíg azok épek, sérülésmentesek, alkalmasak az ingerület átvitelére. Azonban ugyanezek a kutatások döbbenetes felismerést hoztak: az agyból kiinduló információnak nem csak egy lehetséges útja létezhet! Az idegrendszer és az agy közötti kapcsolatot vizsgálók sajnos még nem találták meg azt a módszert, amivel ez a másik út könnyedén megtalálható és használatba vehető lehetne, de a kutatások továbbra is zajlanak.

Képzeljük el az agyi ingerületet úgy, mint egy eltévedt turistát a város közepén, aki a városszéli kertvárosba szeretne eljutni, de a forgalmas sugárút le van zárva. Mindössze egy olyan helymeghatározó rendszerre van szüksége, amely „újratervezi” számára az utat a lezárt területrész kihagyásával, hogy átadhassa az üzenetet. Lehetetlen? Mielőtt elhamarkodottan ítélnénk, emlékezzünk nagy emberek „lehetetlen!” véleményeire, amik a levegőnél súlyosabb repülő tárgyakat, vagy ötnél több számítógép szükségességét vélték lehetetlennek. Akkor. Lehet, hogy 100 év múlva a bénulás egy egyszerű helymeghatározó programmal – gyógyszerrel, készülékkel, egyébbel – könnyebben kezelhető lesz, mint egy megfázás.

A REmove készülék információs szintű hatása a fenti területekre fokozott energiafelhasználással járhat a szervezet részéről, ezért a pihenés és a tápanyagok utánpótlása kiemelten fontos a készülék használata során.

IMMUNOTIC REMOVE használata

Állapot felmérés után a javasolt program szerint használjuk.

IMMUNOTIC REMOVE árak

Bérlés / hó (Remove készülék): 65 000 Ft.
Tartós bérlet: 12 hónap folyamatos bérlés után a készülék az Ön tulajdonába kerül.
Vásárlás (Remove): 736 900 Ft – 20% kedvezmény a vendégeimnek: 589 520 Ft.
Megtakarítás: 147.380 Ft.

Az IMMUNOTIC készülékek fizikai közérzetjavító eszközként vannak nyilvántartva.
A felsorolt hatások a fizikai közérzet javulásának tudhatók be.
A hagyományos orvosi terápia kiegészítéseként javasoljuk, használjuk.

Immunotic Remove terápia -Némann Gáborné Magdi, természetgyógyász - Vác

Kérj időpontot!

Ha időpontot kérnél vagy csak szeretnél többet megtudni az Immunotic terápiáról, töltsd ki ezt az űrlapot és felveszem Veled a kapcsolatot!

Az itt küldött üzeneted megkapom e-mailben és jelentkezem, hogy egyeztessük a részleteket!

Addig is, ha kérdésed van, keress nyugodtan ezen a számon: +36 20 523 3122

 

Némann Gáborné - természetgyógyász - Vác - alternatív gyógymódok

Némann Gáborné Magdi
természetgyógyász

Némann Gáborné Magdi - Immunotic - Vác