Rólam

10 évig dolgoztam az egészségügyben, majd elkezdtem megismerni az alternatív gyógymódokat…

Némann Gáborné Magdi vagyok, természetgyógyász. Szakápolóként dolgoztam közel 10 évig az egészségügyben, majd ahogy családom lett, a vállalkozásunknak éltünk több mint 20 évig.
Az egészségügyben eltöltött évek és az egészségi állapotom romlása ráébresztett, hogy a hagyományos orvoslás mellett szükség van az alternatív gyógymódokra is.
Érdeklődni kezdtem a megszokott orvosi módszerektől eltérő lehetőségek iránt, így találkoztam a Bemer terápiával, a Biorezonanciával és még sok már alternatív gyógymóddal, amiket ma hatékonyan alkalmazunk a pácienseimnél is.

A célom, hogy megtaláljuk a betegség okozóját. Mégpedig úgy, hogy közben nem a betegségre helyezzük a hangsúlyt, hanem magára az egyénre. Rád, aki hozzám fordulsz segítségért. A megoldást a megelőzésben, a felvilágosításban, a stresszoldásban, és a hiányállapotok megszüntetésében látom. Ezáltal olyan változásokat tudunk elindítani, melyek képesek beindítani a szervezetünk öngyógyító képességét.

 

Kérj időpontot!

Szeretettel várlak téged is, ha szeretnél egészségesebben, boldogabban élni és egyszerűen csak jól érezni magad a bőrödben!

A bejelentkezéshez kattints a gombra!

Időpontot kérek

Kérdésed van? Írd meg itt!

Ezen az űrlapon megírhatod nekem a kérdésed, észrevételed. Az üzeneted megkapom e-mailben és garantáltan válaszolok!